test

Transferul lui Grozdanovski a picat

Deşi era aşteptat să apară la Bucureşti azi dimineaţă, macedoneanul Vlatko Grozdanovski (foto, stanga) nu a mai sosit. Rapid şi Omonia Nicosia nu au ajuns la o înţelegere pentru transferul mijlocaşului de 23 de ani, iar giuleştenii ar putea renunţa definitiv la aducerea fotbalistului, care ar fi trebuit să suplinească plecarea lui Karamian.

Deşi a negociat intens cu oficialii de la Omonia Nicosia, Grigore Sichitiu n-a reuşit să îi convingă pe ciprioţi să îl trimită pe Grozdanovski la Bucureşti. Răzvan Lucescu s-a resemnat şi crede că mijlocaşul macedonean nu va mai sosi în Giuleşti, deşi este aşteptat până marţi, când rapidiştii vor pleca în stagiul de pregătire de zece zile din Spania.

“Nu înseamnă că dacă nu vine, l-am pierdut pe Van Basten sau pe Maradona”, crede Lucescu.

La Rapid, pare a fi, însă, sezonul revenirilor: după Ionel Ganea, fostul căpitan Adrian Iencsi este şi el aproape de o revenire la Rapid. Liber de contract, Iencsi s-a antrenat în ultimele patru luni alături de giuleşteni şi aşteaptă oferta lui George Copos pentru a deveni din nou rapidist cu acte în regulă.

“Trebuie să se lămurească el dacă mai stă afară sau e hotărât să se întoarcă în ţară”, a mai spus Răzvan Lucescu.

realitatea.net

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...