Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

„Transferul lui Emeghara nu este finalizat”

Impresarul fotbalistului Ifeanyi Emeghara, Aurel Damian, a declarat ca transferul acestuia la Steaua Bucuresti nu a fost finalizat, deoarece jucatorul solicita un salariul cel putin egal cu cel pe care il castiga in prezent la Poli Timisoara.

„Momentan am avut doar o discutie preliminara cu domnul Adrian Ilie, asteptam ca intai sa se inteleaga cluburile. Din cate am auzit eu, cluburile sunt aproape de intelegere, pentru o suma de bani plus un procent dintr-un eventual transfer. Oferta initiala a Stelei pentru un eventual salariu nu m-a multumit insa. Emeghara vrea in Ghencea macar salariul actual, dar Steaua da mai putin. O sa mai vorbim si saptamana viitoare si sper sa ajungem la un acord”, a decalrat Damian.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca transferul lui Emeghara de la Poli Timisoara „este rezolvat”. Conform finantatorului ros-albastrilor, Emeghara, in schimbul caruia sustine ca a platit 1,2 milioane de euro, va semna un contract pe cinci ani cu Steaua.

Citeste mai multe!