Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Totti a castigat Gheata de Aur

Atacantul italian Francesco Totti a castigat Gheata de Aur, trofeu ce revine celui mai bun marcator din Europa in sezonul 2006-2007. Fotbalistul Romei a marcat 26 de goluri, totalizand astfel 52 de puncte.

„In urma cu un an toata lumea spunea despre mine ca imi voi incheia cariera, dar criticile mi-au adus noroc, pentru ca am castigat Campionatul Mondial, sunt golgheterul Seriei A, am castigat Cupa Italiei, iar acum Gheata de Aur, a declarat atacantul lui AS Roma, care a fost desemnat castigator la 17 iunie, la exact sase ani dupa ce a castigat primul titlu de campion alaturi de Roma.

Locul secund a fost ocupat de Afonso Alves, de la Heerenveen, care a marcat 34 de goluri si a primit 51 de puncte, in timp ce Ruud van Nistelrooy a terminat pe 3, cu 50 de puncte dupa ce a inscris 25 de goluri.

Regulamentul Ghetei de Aur prevede ca fotbalistii din campionatele puternice (Spania, Italia, Anglia, Germania, Franta) sa primeasca doua puncte pentru fiecare gol marcat, in timp ce, jucatorilor care marcheaza in campionatele mai slab cotate, li se acorda 1,5 puncte sau chiar un punct.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: