Tottenham s-a impus pe terenul lui Everton

într-o restanţă din campionatul de fotbal al Angliei, Tottenham Hotspur, fosta adversară a lui Dinamo din grupele Cupei UEFA, s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Everton după un gol marcat pe final de Jermaine Jenas.

Tottenham a deschis scorul în minutul 35 prin bulgarul Berbatov, reluare din unghi închis după o centrare a lui Aaron Lennon, dar Everton a egalat rapid prin spaniolul Arteta care a înscris în minutul 42 transformând perfect o lovitură liberă.

Jocul curgea în repriza a doua spre un rezultat final de egalitate, 1-1, dar cu câteva secunde înainte de sfârşitul timpului regulamentar de joc, Malbranque l-a lansat excelent pe Jenas şi acesta a înscris cu un şut pe jos, în stânga portarului advers, pentru a aduce victoria lui Tottenham cu 2-1.

Cu 36 de puncte acumulate până acum, Tottenham a urcat pe locul 10, la şapte puncte de Cupa UEFA, la 13 puncte de Liga Campionilor şi la 16 puncte de retrogradare, în timp ce Everton a rămas cu 39 de puncte pe locul opt, la patru puncte de Cupa UEFA, la 10 puncte de Liga Campionilor şi la 19 puncte de retrogradare.

într-un alt meci, Watford şi Wigan au încheiat la egalitate, 1-1, goluri marcate de Henderson în minutul 24 şi, respectiv, Folan în minutul 40, astfel că Watford rămâne pe ultimul loc cu 18 puncte în timp ce Wigan este pe locul 17 cu 25 de puncte.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...