Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Torje: Sper ca suporterii sa ma primeasca bine

Internationalul de tineret Gabriel Torje (foto), care a semnat astazi un contract valabil pentru cinci sezoane cu Dinamo Bucuresti, a declarat ca se simte dorit la formatia antrenata de Cornel Talnar, cu care isi doreste sa ajunga cat mai sus.

„Ma bucur ca am venit aici, chiar daca sunt timisorean. Am ales cu mintea pentru ca era in joc cariera mea. Sper sa nu dezamagesc pentru ca s-a platit foarte mult pentru mine. Sper ca suporterii sa ma primeasca bine. Voi da tot ce am mai bun pentru ca Dinamo sa ajunga sus. Am ales Dinamo si pentru echipa nationala, pentru ca de aici se ajunge mai usor. Nu am scandat impotriva lui Dinamo, e o greseala sa scandezi impotriva unei echipe. In mare parte si faptul ca nu eram titular m-a determinat sa aleg Dinamo. Nu mai conteaza cine nu m-a vrut la Timisoara, important e ca lumea de aici ma doreste”, a declarat Torje la prezentarea oficiala.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: