Toni Petrea, înainte de derby-ul Rapid – FCSB! „Facem niște schimbări! Le dăm minute și altor jucători”

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, a declarat că echipa sa își va arăta adevărata valoare în derby-ul cu Rapid.

Anunțul vine după ce FCSB a remizat în Superliga cu U Cluj, 1-1, și a pierdut cu Saburtalo Tbilisi, 0-1, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League.

FCSB joacă duminică, de la ora 21:30, cu Rapid, pe stadionul din Giulești, într-o partidă din etapa 2 a Superligii.

Toni Petrea, înainte de derby-ul Rapid – FCSB! „Facem niște schimbări! Le dăm minute și altor jucători”

„Întâlnim o echipă cu un nume în fotbalul românesc. Jucăm pe noul Stadion Giuleşti unde cu siguranţă va fi o atmosferă incendiară, ştim toţi cât de fanatici sunt suporterii rapidişti. Dar noi trebuie să fim pregătiţi. Rapid a pierdut greu în prima etapă pe terenul campioanei, a făcut un joc bun şi cu puţină atenţie putea scoate un egal.

Aşa că ne aşteptăm la o partidă disputată şi dificilă din care sper să scoatem cât mai mult. Nici nu am avut prea mult timp să ne gândim la ce s-a întâmplat joi în Conference League. Într-adevăr, am pierdut un joc după o evoluţie nu foarte satisfăcătoare, dar acum avem prilejul să arătăm adevărata faţă a echipei noastre” a spus Toni Petrea.

„Nu pot să mă declar mulţumit de acest început de sezon, asta e clar”

„Nu pot să mă declar mulţumit de acest început de sezon, asta e clar. Căutăm explicaţii, dar mai degrabă soluţii pentru a trece de acest moment, unul nu tocmai plăcut. O primă explicaţie ar fi că nu suntem 100% pregătiţi, nu avem ritm de joc. Deşi am alergat la ultimul meci, trebuie să ne dozăm mai bine efortul, să fim mai eficienţi. Sper ca de mâine seară să fim mai lucizi. Rapid mi se pare o echipă bună, experimentată, are suporterii în spate…deci o echipă puternică. În Giuleşti e ceva special, au suporteri pătimaşi, dar noi trebuie să fim preocupaţi doar de ce se întâmplă în teren, nu de ce e în tribună”, a mai spus antrenorul.

„Ne gândim. Ţinând cont că suntem la început de sezon şi încă nu suntem puşi la punct 100% fizic şi tehnico-tactic, e posibil să facem nişte schimbări, dar nu pentru a menaja, ci pentru a da minute şi altor jucători. Vom vedea. Noi fiecare meci îl tratăm cu profesionalism. Eu nu consider că e un meci oarecare, e un derby pe care trebuie să-l tratăm ca atare. Nu ne vom menaja cu Rapid, indiferent cine va intra pe teren” a afirmat Toni Petrea.

 

 

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...