Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Tintele verii

Dinamo, Steaua, CFR, Rapid si Poli au pornit o lupta surda chiar inaintea caderii cortinei. Fiecare dintre cele cinci grupari si-a trasat tinte diferite pentru noul sezon, declansind o campanie de transferari parca fara precedent. 

Vara campionatului intern este mult mai fierbinte decit cea pe care o anunta meteorologii afara. Accesul in Liga Campionilor, la prima vedere mai accesibil in sezonul viitor, a trezit ambitii nemasurate in rindul granzilor. Participare in Champions League se traduce in primul rind in bani, dar si in perspectiva de a cistiga sume inzecite din vinzarea unor jucatori. Cele cinci grupari de forta din campionatul intern au trecut la ofensiva, fiecare abordind o strategie proprie in dorinta de a patrunde cu adevarat in Europa.

Din pacate insa, cel putin pina acum, metodele de abordare a viitorului sint de un balcanism feroce. Au fost intocmite liste de transferuri, insa parte din ele utopice sau doar de dragul de a umbla la moralul adversarilor 

Stabilitate spartana

Campiona Dinamo sta cel mai bine din punctul de vedere al stabilitatii. Faptul ca si-a adjudecat titlul cu mult inainte de caderea cortinei, i-a conferit lui Mircea Rednic timpul necesar pentru a construi strategia de abordare accederii in Liga Campionilor. Conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare a avut inspiratia de a pastra lotul aproape intact, refuzind ofertele indiferent de consistenta lor. In plus, dinamovistii lupta sa dubleze absolut toate posturile, nu numai pentru a crea concurenta, dar si pentru a avea in permanenta un inlocuitor apropiat ca valoare de jucatorul accidentat sau suspendat. Mai mult, in dorinta de a crea o echipa competitiva si pe plan european, Cristi Borcea se lupta sa readuca la echipa fotbalisti reprezentativi pentru gruparea alb-rosie. Giani Kirita, Vali Nastase si „renegatul” Ionel Ganea se afla pe lista prioritatilor dinamoviste. Altfel, in „Groapa” ar putea poposi in aceasta vara Mansour, dar si tinara speranta Constantin Bumbac. Surprize ar putea aparea insa si din partea lui Mircea Rednic, tehnicianul urmarind in aceste zile mai multi fotbalisti francezi. 

Nebunia lui Gigi

Patronul stelist Gigi Becali a reusit sa intoarca fotbalul romanesc cu susul in jos. Dupa concedierea lui Mihai Stoica, Becali lasa senzatia ca a luat-o „razna”, cel putin la nivel al declaratiilor, alternind hazliul cu grotescul. Dupa ce Becali s-a ridicat impotriva strainilor din echipa, semnindu-le sentinta brazilienilor Andrey si Elton, in Ghencea se vehiculeaza numele altor sud-americani si, mai nou, al polonezului Pawel Goalnski. Pe de alta parte, incercind o destabilizare a adversarelor, Gigi Becali incearca inregimentarea unor fotbalisti pe care putini i-ar fi vazut evoluind in Ghencea. Lovitura puternica a fost aplicata Rapidului, prin rapirea internationalului Vali Badoi, solutie optima pe flancul drept in trupa lui Oli. Steaua se lupta sa-l inregimenteze pe Buga, pe timisoreanul Emeghara si il asteapta pe Neaga. Pe lista posibilelor achizitii se mai afla proaspatul international Dorel Stoica, iar pe postul cel mai deficitar, cel de portar, a fost vehiculat numele lui Dolha, insa acesta a ales sa ramina in Polonia. Steaua sufera in schimb la capitolul imagine. Dupa ce a reusit sa indeparteze suporterii de la stadion, Gigi Becali a decis sa i-a niste masuri considerate nebunesti. Fanii sub virsta de 30 de ani nu vor mai primi abonamente, jucatorii vor fi amendati drastic dupa orice meci egal, iar la statia de amplificare a stadionului va rasuna numai muzica religioasa, in timp ce imnul echipei, compus tot pe teme inspirate din religie, va fi interpretat chiar de catre Gigi Becali.  

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker de luni, 11 iunie 2007

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: