Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Thierry Henry nu va juca in finala Cupei Ligii Angliei

Antrenorul francez al tunarilor, Arsene Wenger, a declarat ca nu il va folosi pe atacant in finala Cupei Ligii Angliei, pentru ca in tururile inferioare a utilizat mai mult jucatorii de pe banca de rezerve.
 
„Nu ar fi corect sa ii folosesc pe Thierry Henry si pe titularii obisnuiti. Prefer sa aliniez fotbalisti care au participat la campania de calificare, jucind cel putin un meci in Cupa. Thierry stie de la inceput ca nu participa la aceasta competitie. Nu vad care este problema”, a spus Wenger.
Arsene Wenger a confirmat, astfel ca Jens Lehmann, Willian Gallas si Fredrik Ljungberg nu vor juca in partida cu Chelsea, deoarece pina in prezent nu au evoluat in Cupa Ligii Angliei. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: