Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

TENIS/ Serena Williams castiga Australian Open pentru a patra oara

Americanca Serena Williams a castigat pentru a patra oara Australian Open, dupa ce spulberat-o in finala pe reprezentanta Rusiei, Dinara Safina, informeaza australianopen.com.

Serena a avut nevoie de mai putin de o ora pentru a-si asigura castigarea turneului si trecerea in fruntea clasamentului mondial, scorul final fiind un neverosimil 6-0, 6-3 in favoarea jucatoarei din Statele Unite.

Jucatoarea originara din Michigan a mai castigat turneul de la Melbourne in 2003, 2005 si 2007, iar performanta din acest an reprezinta al zecelea Grand Slam cucerit.

„Simt ca a fost una dintre cele mai dominante performante ale mele, tinand cont ca a fost o finala de Grand Slam. Am contolat jocul de la inceput si acest lucru mi-a dat incredere. Simt ca pot continua inca multi ani de acum inainte”, a spus Williams dupa meci. Americanca a primit pentru castigarea turneului de la Antipozi un premiu in valoare de un milion de euro.

„Daca pierdeam din primul tur, era o problema, insa am ajuns pana in finala, chiar daca nu am reusit s-o castig. Am pierdut un meci si acum trebuie sa ma antrenez in continuare”, a declarat Safina, care a parasit arena centrala de la Melbourne cu ochii in lacrimi.

Citeste mai multe!