Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Tenis: Roddick si Nadal eliminati la Miami

Americanul Andy Roddick şi spaniolul Rafael Nadal, principalii favoriţi ai turneului masculin de tenis de la Miami după eliminarea elveţianului Roger Federer, au fost şi ei eliminaţi în sferturile de finală.

Roddick a cedat din cauza unor probleme fizice în faţa britanicului Andrew Murray la scorul de 3-5 în primul set iar Nadal a fost surclasat cu 6-3, 6-4 de sârbul Novak Djokovic.

Astfel, în prima semifinală a turneului masculin de la Miami, favoritul numărul 12, britanicul Andrew Murray, va juca cu favoritul numărul 10, sârbul Novak Djokovic. Ambii jucători vor împlini curând 20 de ani, Murray fiind mai bătrân decât Djokovic cu exact o săptămână.

Pentru a doua semifinală se luptă în această noapte argentinianul Guillermo Canas, coşmarul lui Roger Federer, cu spaniolul Tommy Robredo, cap de serie numărul şase, şi argentinianul Juan Ignacio Chela cu croatul Ivan Ljubicic, cap de serie numărul şapte.

Pe tabloul feminin, în semifinale, americanca Serena Williams, cap de serie numărul 13, va juca cu israelianca Shahar Peer, cap de serie numărul 14, iar rusoaica Anna Chakvetadze, cap de serie numărul nouă, cu belgianca Justine Henin, cap de serie numărul doi.

Citeste mai multe!