TENIS/ Patru jucatori romani pe tabloul principal la Miami

Cei patru jucatori romani de tenis prezenti pe tabloul principal al turneului Premier de 4.500.000 de dolari de la Miami au avut noroc la tragerea la sorti, trei dintre acestia urmand sa intalneasca jucatori veniti din calificari, informeaza site-ul www.tenis.info.ro

Sorana Cirstea va juca in primul tur al turneului cu o jucatoare venita din calificari, insa daca va trece in turul al doilea, o va intalni pe finalista de la Indian Wells, sarboaica Ana Ivanovic. Monica Niculescu va intalni de asemenea in primul tur al turneului de la Miami o jucatoare venita din calificari, iar in cazul in care se va califica mai departe, urmeaza sa o intalneasca in turul al doilea pe rusoaica Svetlana Kuznetsova.

A treia jucatoare din Romania, Edina Gallovits, va juca in primul tur al turneului cu australianca Jelena Dokic, beneficiara a unui wild-card, iar daca va merge mai departe o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki.

Victor Hanescu, singurul tenismen roman prezent pe tabloul principal la Miami, va intalni de asemenea un jucator venit din calificari, urmand sa joace in turul al doilea in compania francezului Gael Monfils.

Stiri recente

Constantin Brâncuși a fost clopotar, corist și paraclisier

https://www.youtube.com/watch?v=_MYuJim9QQU&t=488s Strănepoata lui Constantin Brâncuși a vorbit în cadrul podcastului Business Philosophy despre relația maestrului cu Dumnezeu ți despre faptul...