TENIS/ Masters Romania – turneu de 500.000 de euro la Bucuresti

Intre 24 si 30 noiembrie 2008, sportul si cultura se reunesc la Sala Polivalenta din Bucuresti la prima editie a “National Tennis Championship – Masters Romania”, informeaza www.tenis.info.ro .

La baieti, vor participa primii 6 jucatori romani din cadrul clasamentului ATP, acestia fiind Victor Hanescu, Victor Crivoi, Adrian Cruciat, Victor Ionita, Gabriel Moraru si Dacian Craciun, cel mai bun junior, Marius Copil, si cel mai bun jucator din Republica Moldova, Andrei Gorban.

La fete, vor participa primele 6 jucatoare romance din cadrul clasamentului WTA, acestea fiind Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Agnes Szatmari, Liana Ungur, Irina Begu si Simona Halep, cea mai buna junioare, Elena Bogdan, si cea mai buna jucatoare din Republica Moldova, aceasta fiind Anastasia Stepu.

Invingatorii vor primi cate o casa la Corbeanca, in valoare de 245.000 de euro, in timp ce jucatorii care vor pierde finalele vor primi un autoturism. Totusi, niciun jucator participant nu va fi lasat fara premii, celelalte premii constau in bilete de avion pentru viitoarele turnee ATP si WTA, dar si computere flybook.

Partenerii media ai turneului sunt TVR, Radio Bucuresti si www.tenis.info.ro.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...