Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Tenis: Finala Nadal – Federer la Hamburg

Spaniolul Rafael Nadal (foto) a obţinut sâmbătă a 81-a victorie pe zgură şi va juca în finala turneului masculin de tenis de la Hamburg cu marele său rival, elveţianul Roger Federer, liderul clasamentului general.

În semifinalele de la Hamburg, Nadal a avut mari emoţii cu australianul Lleyton Hewitt, 2-6, 6-3, 7-5, în timp ce Federer a pierdut şi el un set cu spaniolul Carlos Moya de care a trecut cu 4-6, 6-4, 6-2.

Deşi Roger Federer este lider autoritar în clasamentul general ATP, Nadal a câştigat şapte meciuri directe în timp ce elveţianul s-a impus în numai trei rânduri.

Mai mult, Nadal a câştigat toate cele cinci meciuri directe de pe zgură, ultima dată în acest an, la Monte Carlo, când s-a impus cu un dublu 6-4.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: