Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Tenis: Djokovic s-a incoronat la Miami

La numai 20 de ani, neîmpliniţi, Novak Djokovic, marea speranţă a tenisului din Serbia, a câştigat turneul masculin de tenis de la Miami după o finală dominată clar împotriva argentinianului Guillermo Canas.

Deşi Canas a făcut senzaţie la Miami şi a reuşit să elimine o sumedenie de favoriţi, inclusiv pe liderul mondial, elveţianul Roger Federer, argentinianul nu a rezistat în finală şi a cedat clar în faţa tânărului sârb.

În ciuda diferenţei de experienţă, Canas este mai bătrân cu 10 ani şi conducea la trofee câştigate cu 7-3, Djokovic i-a lăsat doar nouă game-uri, 6-3, 6-2, 6-4, iar sârbul şi-a trecut în cont al patrulea trofeu ATP câştigat după Metz, Amersfoort şi Chennai.

Favorit numărul 10 la startul turneului american, Djokovic va urca bine în TOp Ten graţie acestei victorii în timp ce Canas este în căutarea vremurilor de altă dată.

ATP-ul ia pauză săptămâna viitoare, la finalul căreia sunt programate partidele din sferturile de finală ale Cupei Davis, în timp ce WTA programează începând de luni turneul de la Amelia Island, o continuare reuşită a open-ului de la Miami.

Citeste mai multe!