Tanasa si Prepelita au fost prezentati oficial la Craiova

0
216

Jucatorii Ciprian Tanasa si Andrei Prepelita, transferati de la echipa FC Arges, au fost prezentati oficial, joi, la Universitatea Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco.

Atacantul Ciprian Tanasa va purta tricoul cu numarul 11, iar mijlocasul Andrei Prepelita va evolua cu numarul 30.

Tanasa s-a aratat surprins de primirea avuta la Craiova.

“Am ramas surprins de primirea de care am avut parte la Craiova. Spectatorii m-au aplaudat la meciul cu UTA Arad, colegii m-au primit extraordinar la banchet, iar la aceasta prezentare chiar ca nu ma asteptam. Voi da totul pentru Universitatea si abia astept sa inceapa campionatul. Cred ca este cea mai buna alegere pe care a facut-o in viata mea, desi multi mi-au spus ca imi va fi greu la Craiova. Pot spune ca sunt printre cei mai batrini si in cei patru ani pe care ii voi sta aici vreau sa facem performanta”, a declarat Tanasa.

Prepelita a spus ca isi doreste sa cistige cit mai curind titlul de campion cu Universitatea Craiova.

“Am mai fost pe stadionul Ion Oblemenco ca adversar, dar acum am calcat pentru prima data pe gazon in tricoul Craiovei. Imi sta bine in noul echipament al Universitatii. Vad ca avem patru stelute pe tricolorul de pe tricou, care reprezinta titlurile de campioana ale Craiovei, si sper sa o adaugam si pe a cincea cit mai curind”, a afirmat Prepelita.