Taher: ”Peseiro i-a aparat pe jucatori”

0
131

Acţionarul George Copos a declarat că este foarte fericit de alegerea făcută.

Cred cu tărie că am luat decizia corectă în ceea ce priveşte antrenorul. Peseiro este persoana potrivită pentru Rapid. Cred că a înţeles foarte repede spiritul Rapidului. El e omul potrivit pentru a face performanţă pentru că a venit cu inima la Rapid. Sunt fericit că este aici“, a adăugat Copos.

Acţionarul Fathi Taher s-a arătat mulţumit că s-a încheiat “telenovela” privind instalarea noului antrenor, după ce aproximativ două luni a negociat cu tehnicianul Ladislau Boloni. “S-a semnat contractul şi s-a concluzionat în sfârşit telenovela. Domnul Peseiro este noul antrenor al Rapidului“, a spus Taher.

Oficialul rapidist a afirmat că l-a susprins plăcut atitudinea lui Jose Peseiro care le-a luat apărarea actualilor jucători din lot şi nu i-a cerut pentru moment să facă achiziţii. “Ne-a spus să nu vorbim de achiziţii, pentru că vrea să discute cu fiecare jucător în parte şi să-i evalueze. Apoi el va spune care are valoare şi care nu, pentru că poate judecata noastră este greşită. Lucru care a fost o surpriză pentru noi, pentru că i-a apărat mai mult pe jucători decât pe el însuşi“, a precizat acţionarul.