Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Surprize pentru jucătorii de la Trofeul Dr. Oetker – Circuitul National F.R.T.

Jucătorii prezenți la cea de a XV-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker au avut parte de surprize, putând degusta Paula Pudding și Pizza Ristorante de la Dr. Oetker.

Competiţia din circuitul Federaţiei Române de Tenis pentru categoria de vârstă 12 ani, băieţi şi fete, categoria A – FRT, se dispute până pe 27 august, la Tenis Club din Curtea de Argeș.

Organizatorul Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker este Tenis Club Curtea de Argeş. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania, în timp ce sponsori sunt Euro Tehno Group şi Macromex. Parteneri media sunt Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/trofeuldroetker, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars, se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: