Suporterii stelisti organizeaza un mars de protest impotriva lui Gigi Becali

0
152

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) organizeaza sambata, 6 iunie, incepand cu ora 17:00, un mars de protest prin care doreste sa atraga atentia asupra situatiei fara iesire in care se gaseste clubul de fotbal Steaua Bucuresti

Iata comunicatul de presa al AISS:

Marsul se va desfasura sub titlul “62 – NE VREM CLUBUL INAPOI”, pe traseul Parcul Moghioros – Tricodava – str. Brasov – stadionul Steaua, fiind autorizat de Primaria Municipiului Bucuresti.

Pentru a elimina orice interpretare rau-voitoare sau pur si simplu neinformata, precizam ca marsul organizat de AISS nu are niciun fel de implicatie politica! Nu ne intereseaza calitatea de om politic a domnului George Becali, ci strict autointitulata sa postura de “creditor” al clubului Steaua. Precizam ca ne-am fi dorit sa organizam acest miting chiar in ziua de 7 iunie, la aniversarea a 62 de ani de la infiintarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, dar, din cauza alegerilor europarlamentare, am fost nevoiti sa-l devansam cu o zi.

La manifestatie si-au anuntat prezenta inclusiv grupuri de suporteri din provincie, din orase precum Brasov, Constanta, Cluj, Braila, Iasi sau Ploiesti. Inca o data, AISS face apel catre toti suporterii stelisti prezenti la mars sa se manifeste decent, fara injurii si fara nicio referire la calitatea politica a lui George Becali, pentru a evita orice deturnare a sensului acestui mars de catre acesta. Reamintim ca evenimentul este menit sa atraga atentia asupra starii jalnice in care se regaseste clubul Steaua, ca urmare a prestatiei lui George Becali la conducerea acestuia, precum si ca efect al relatiilor gestionate catastrofal dintre acesta si suporteri precum si cu fostele mari glorii ros-albastre.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti