Suporterii Stelei il astepta inapoi pe Thereau

Suporterii stelisti saluta preconizata revenire a francezului Cyril Thereau in Ghencea, insa nu privesc cu ochi buni cel de-al doilea transfer promis de finantatorul Gigi Becali, Fabien Camus.

„Thereau s-a grabit ca a plecat in strainate. Vine inapoi sa se reafirme. Chiar imi era dor de acest jucator. Welcome back!”, a comentat SteauaToronto pe forum-ul site-ului fcsteaua.ro. „Thereau este un transfer foarte bun. Francezul e un mare atacant”, crede si cri57ian, sustinut de un utilizator cu nickname-ul DelPiero 10: „Avem mare nevoie de Thereau!”.

Exista insa si voci mai putin optimiste: „Thereau e binevenit, insa imi doresc inca doi atacanti mai buni decat el. Ne lipseste un departament de scouting bun”, este de parere mirceaor.

Fanii ros-albastrii nu au aceeasi parere buna si despre Fabien Camus: „Daca era jucator bun, deja era la alte echipe mai puternice”, sustine cel care semneaza ANTIgigi. „Camus nu are ce cauta in Ghencea! In vara a zis ca vine doar daca Steaua se califica in grupele Ligii Campionilor”, crede warlock.

Pe un alt site dedicat echipei din Ghencea, steauaonline.com, lui Thereau i se ureaza „bine ai revenit” in limba franceza, iar incheierea este sugestiva: „Allez, Thereau!”.

Francezul Cyril Thereau a fost transferat la Steaua in vara anului 2006, de la Charleroi. Atacantul nu a jucat decat 17 meciuri in Liga I, fiind vandut la finalul sezonului trecut la Anderlecht.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...