Suporterii Rapidului au atacat un tramvai plin cu stelisti

Crainicul stadionului Steaua, Florin Ghencea, a declarat ca huliganii care au atacat tramvaiul 41 in zona Crangasi, erau suporteri rapidisti, iar liderii lor au „ordonat” sa fie loviti toti cei care erau in tramvai.

„Cand am ajuns in statia Crangasi, erau vreo 60 de suporteri rapidisti, care au inconjurat tramvaiul si l-au facut sa opreasca. Stiu sigur ca erau rapidisti, pentru ca au inceput sa scandeze pro Rapid. Acele animale au intrat in tramvai si au inceput sa loveasca in stanga si in dreapta. Mesajul care a venit de la liderii lor a fost unul singur <<Dati in toti!>> , nu a contat ca erau femei si copii” a declarat Florin Ghencea, crainicul Stelei, pentru Sport Total FM.

Suporterii stelisti au fost atacati luni seara, in timp ce se intorceau de la meciul Steaua – Universitatea Cluj. Atacatorii au fost suporterii formatiei din Giulesti, in ciuda zvonurilor conform carora incidentele ar fi fost cauzate de un grup de suporteri ai formatiilor Dinamo si Universitatea Cluj, ale caror galerii sunt infratite.

Zona Crangasi este cunoscuta pentru bataile care au loc dupa meciurile Stelei, cand ros-albastrii se intorc de la stadion.