Suporterii rapidisti: ”Il sfatuim pe domnul Boloni sa nu mai vina”

0
134
Suporterii giulesteni i-au cerut patronului Taher sa caute un alt antrenor, dupa ce  s-au saturat de toata aceasta telenovela cu venirea lui Boloni la Rapid.

Indecizia lui Boloni de a semna contractul cu Rapid a dus la tensiuni in randul suporterilor din Giulesti. Astfel, mai multi sefi de galerie si-au manifestat indignarea fata de atitudinea tehnicianului.

Nu se poate asa ceva, Rapid este un club de legenda in Romania, iar domnul Boloni isi bate joc de traditia si suporterii acestui club. Daca venea cu inima deschisa la Rapid, semna contractul deja, nu ne amana de azi pe maine de fiecare data. Il sfatuim sa nu mai vina, sa se duca unde vrea dansul, noi vrem un antrenor dedicat la Rapid, iar prioritatile domnului Boloni se pare ca sunt altele“, au declarat mai multi suporteri giulesteni, deranjati de atitudinea lui Boloni, care amana semnarea contractului cu Rapid.

Dealtfel, se pare ca Taher s-a  gandit deja la alte nume de antrenori pentru  banca tehnica a Rapidului, primul pe lista fiind  Ovidiu Sabau, un antrenor  foarte iubit de catre suporterii rapidisti.

Sub contract cu Gloria Bistrita,  Sabau a declarat: “Eu am un acord verbal cu domnul Pădureanu şi sunt om de cuvânt. Am avut o discuţie cu dânsul în iarnă, când m-a întrebat ‘Neluţule, rămâi şi din vară?’ Eu i-am răspuns că dacă anumite condiţii vor fi realizate, eu voi continua la Bistriţa. Cerinţele mele au fost îndeplinite, aşa că în momentul de faţă nu mă gândesc să plec de la Bistriţa. În legătură cu Rapidul, este un club unde se doreşte performanţă şi unde sunt condiţii, cred că orice antrenor şi-ar dori să antreneze Rapidul. Însă, eu mi-am luat un angajament verbal faţă de domnul Pădureanu şi nu pot să mă gândesc la o eventuală plecare în Giuleşti“.