SupeRoma

0
114

Pornită cu şansa a doua în returul cu Olympique Lyon, echipa lui Cristi Chivu a produs surpriza, AS Roma fiind prima echipă care se impune pe terenul lui Lyon în Liga Campionilor în ultimii cinci ani.

în ciuda echilibrului dintre echipe, diferenţa a fost făcută la nivel de portari şi atacanţi. Coupet şi Fred au dezamăgit, primul a încasat două goluri parabile şi a primit nota 3.1, al doilea a fost extrem de nervos, a văzut un cartonaş galben deşi trebuia eliminat direct pentru un cot în plină figură aplicat lui Cristi Chivu şi a primit nota 4.6, în timp ce Doni şi Totti au făcut senzaţie pentru Roma, Doni a fost îngerul păzitor şi a primit nota 7.8 iar Totti a tras echipa după el şi a primit nota 7.7.

Totti a deschis scorul cu o reluare cu capul din apropiere iar Mancini a făcut 2-0 pentru Roma cu un şut puternic la colţul scurt după o excelentă lansare în adâncime a lui Cristi Chivu.

Chivu a fost integralist, a avut o evoluţie modestă, notată cu 5.8, şi a avut probleme medicale pe final de meci, când a sângerat abundent după cotul în figură aplicat de Fred, dar a dus jocul la bun sfârşit.

Lyon – AS Roma 0-2 (0-2). AS Roma s-a calificat mai departe cu scorul general de 2-0.

Au marcat: Totti (22’), Mancini (44’). Cartonaşe galbene: Tiago (57’), Cris (64’), Kallstrom (76’), Fred (92’)/ Perrotta (79’), D. Pizarro (91’). Cartonaşe roşii:

Lyon: Coupet – Reveillere (Benzema 69’), Squillaci, Cris, Abidal – Tiago, Diarra (Kallstrom 46’), Juninho – Govou (Wiltord 46’), Fred, Malouda. Antrenor: Gerard Houllier.
Roma: Doni – Cassetti, Mexes, Chivu, Tonetto – De Rossi, D. Pizarro – Taddei, Perrotta, Mancini (Faty 88’) – Totti. Antrenor: Luciano Spalletti.

Arbitru: Manuel Mejuto Gonzalez (Spania).
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here