Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Superbowl ameninţă canalizarea din SUA

în noaptea de duminică spre luni, America va fi conectată la cel mai mare eveniment sportiv de peste Ocean: al 41-lea SuperBowl, finala ligii de fotbal american, care va fi disputat de Chicago Bears şi Indianapolis Colts.

Pentru prima dată în istoria NFL, cele două echipe ajunse în finală au pe bancă antrenori de culoare, Lovie Smith la Chicago şi Tony Dungy la Indianapolis. Partida va avea loc în Florida, la Miami, pe Dolphin Stadium, iar televiziunile americane mizează pe o audienţă uriaşă şi pe profituri din publicitate pe măsură.

Totuşi, la Miami există şi motive de îngrijorare. Autorităţile locale le-au cerut cetăţenilor să nu meargă la toaletă în timpul pauzei, de teama unor probleme la canalizare. în pauza finalei, în medie 90 de milioane de americani folosesc toaleta.

realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: