Te asteptam si pe retelel sociale

Auto

Super rally, în premieră pe străzile din Deva

Peste 30 de piloți din România, Bulgaria și Italia iau startul sâmbătă dimineață în prima etapă a Campionatului Național de Super Rally powered by Superbet, care se desfășoară pe circuit stradal în centrul municipiului Deva.

Este pentru prima oară când competiția organizată de Mihai Leu ajunge în județul său natal. “Sunt onorat că pot organiza chiar prima etapă din acest an chiar la Deva. Va fi un traseu spectaculos și sunt convins că vom avea un start excelent. M-am bucurat să văd și toți oamenii cu măști la prezentare”, a declarat Mihai Leu.

Acesta va pilota, în cadrul etapei, un Ferrari 458 Challenge, cu care a și devenit campion național de viteză în coastă în 2019. Leu i-a făcut o surpriză unei spectatoare, iar sâmbătă va sta în dreapta lui pe una dintre manșe.

La evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Deva vor mai fi prezenți Dani Oțil, cu un prototip Radical, campionul de raliuri Vali Porcișteanu, dar și Costel Cășuneanu, câștigător al sezonului 2019 la super rally.

Cursa se va desfășura într-o singură zi, sâmbătă, urmând ca prima parte să fie dedicate antrenamentelor, iar a doua pentru manșele de concurs.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: