”Suntem printre greii campionatului”

0
125

Adrian Mititelu, finanţatorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, a declarat că formaţia din Bănie a arătat forţă în meciul amical cu Gloria Buzău, câştigat miercuri seara cu scorul de 1-0, în deplasare.

Sunt mulţumit, a fost un meci interesant. Am arătat că suntem pe un drum bun şi că prezenţa copiilor noştri este justificată în lotul echipei mari. Încă nu suntem unde ne dorim, mai sunt de rezolvat unele lucruri până la începerea campionatului, însă mulţi oameni de fotbal spun că forma sportivă apare doar prin etapa a patra-cincea şi că primele jocuri se câştigă prin ambiţie şi dăruire, a afirmat Mititelu, citat de site-ul Universităţii.

Patronul Craiovei consideră că ”echipa a arătat că are forţă, potenţial, deşi eu zic că este departe de capacitatea sa reală. Este o echipă grea de tot, mulţi m-au luat în râs, dar se vor convinge în acest campionat. Nu spun că este invincibilă, dar e greu de bătut. Pot spune că primii 14 jucători sunt de top. Să dea Dumnezeu să nu avem accidentări şi să îi avem pe toţi la dispoziţie şi eu zic că o să fie bine”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here