Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Suedezul Sandberg s-a inteles cu CFR Cluj

Presedintele clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca a ajuns la o intelegere cu clubul suedez AIK Solna, pentru transferul fundasului Niklas Sandberg (foto).

Muresan va sosi miercuri, in jurul orei 14,30, pe aeroportul din Cluj, impreuna cu jucatorul suedez si cu sotia acestuia.

„Am reusit sa ajungem la o intelegere cu clubul suedez pentru jucator. Cu fotbalistul ne intelesesem inca de luni seara, mai raminea sa ajungem la un acord si cu clubul. Sandberg este jucatorul lui CFR pentru urmatorii patru ani”, a afirmat Muresan.

Pina acum, CFR i-a transferat pe mijlocasul portughez Andre Leao (Beira Mar), pe atacantul nigerian Ike Zito Ogbonna (Hapoel Tel Aviv), pe atacantul Eugen Trica (TSKA Sofia) si pe fundasul Gabriel Muresan (Gloria Bistrita).

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: