Succesul Stanleybet: 10 ani de profesionalism pe piața de pariuri din România

“Sunt 10 ani de când am deschis prima agenție de pariuri în România și de atunci am văzut afacerea noastră crescând până a devenit cel mai de încredere și cunoscut brand de pariuri din țară, ceea ce ne face să fim foarte mândri.”, declară John Whittaker, Chief Operating Officer al Grupului Stanleybet.

Activitatea din România a început în 2004, când piața locală a pariurilor era încă la început. Stanleybet a adus în România experiența britanică, oferind o gamă variată de pariuri sportive şi nonsportive, menite să mulţumească până şi cele mai exigente preferinţe. Pariorii au apreciat atenţia specială acordată lor, iar succesul a venit în scurt timp.

Stanleybet a pus pe primul loc cerinţele şi interesele clienţilor săi, iar acest lucru este reflectat de standardele înalte adoptate pentru protecția jucătorilor, de produsele inovatoare și de tehnologia dezvoltată. Au fost constant introduse noi tipuri de pariuri pentru a răspunde apetitului românilor, iar oferta fotbalistică, sportul cel mai popular printre români, cuprinde acum peste 160 de campionate de fotbal, din peste 60 de țări. Paleta produselor Stanleybet s-a îmbogăţit semnificativ de-a lungul timpului. Pariurile pe numerele extrase la loteriile internaționale, precum și cele pe concursurile muzicale, de frumusețe, de film și chiar pe evenimentele mondene, au deschis ușile agențiilor de pariuri publicului larg pentru prima dată în România. Introducerea pariurilor virtuale, oferite în exclusivitate de Stanleybet în România, precum și a produsului Live Betting, cel mai performant sistem de pariuri live prezent pe piața română, a fost doar o confirmare a interesului acordat de Grupul Britanic pieței din România. Jucătorii români pot astfel să-şi satisfacă pasiunea pentru sport și nu numai, bucurându-se de experienţa bookmakeri-lor britanici.

Succesul Stanleybet în România este însă o istorie scrisă de oameni. “În 2004, când am început activitatea, echipa era formată din aproximativ 20 de oameni entuziaști, dar în prezent sunt peste 1100 de profesioniști care lucrează la Stanleybet.”, declară Liviu Popovici, Director General al filialei din România a Grupului Britanic. Stanleybet a deschis prima agenție în București, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, pe 7 ianuarie 2004. De-a lungul anilor, compania s-a extins la nivel național în mod constant, ajungând în prezent la 348 de agenții. “Am angajat cei mai talentați oameni din România pentru a ne dezvolta atât în domeniul pariurilor, cât și în alte domenii suport, precum marketing, relații clienți, IT și nu numai, iar Stanleybet a devenit o companie de succes şi datorită eforturilor depuse de echipă din România.”

Implicarea Stanleybet în România s-a concretizat în mai multe planuri, precum deschiderea în 2012 în Bucuresti, a primului centru internațional de suport clienți din întreaga Europă. Proiectul a generat crearea de noi locuri de muncă pentru tinerii români. Pe plan social, Stanleybet a dezvoltat o politică activă pentru susținerea organizațiilor de profil, precum Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Internațională a Femeilor și Crucea Roșie. Un interes aparte a fost acordat susținerii sportului românesc, de la competițiile sportive organizate de asociațiile studențești până la cele organizate de federațiile sportive naționale. Stanleybet a participat activ la formarea pieței de pariuri din România nu numai prin diversificarea paletei de pariuri ci și prin contribuţia esenţială pe partea legislativă unde, din dorinţa realizării unei piețe competitive, corect reglementate, a pus bazele Asociaţiei Organizatorilor de Pariuri – Romanian Bookmakers. Stanleybet este de asemenea, încă din 2005, un membru activ al Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR).

“Sunt încă multe provocări cărora trebuie să le facem față dar, ca întotdeauna, angajamentul nostru față de România și determinarea noastră de a reuși rămân la fel de puternice. Vom continua să investim în afacerea și oamenii noștri, să oferim cel mai bun serviciu de pariuri clienților nostri creând astfel oportunități pentru locuri de muncă atât angajaților actuali cât și noilor intrați în echipa Stanleybet. Privim cu mare încredere la următorii 10 ani de Stanleybet în România.” declară John Whittaker. Stanleybet este pricipalul grup transfrontalier de pariuri în Europa, activând cu peste 2,000 de agenții și un număr de peste 3,000 de angajați în 7 state europene (Belgia, Croația, Cipru, Danemarca, Germania, Italia și România).

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...