STRANIERI/ CHIVU LA BARCELONA pentru 15 milioane de Euro?

0
169

Mediafax

Agenţia italiană Sports a scris, miercuri, că oficialii clubului FC Barcelona pregătesc o ofertă de 15 milioane de euro pentru a-l achiziţiona în această vară pe fundaşul echipei Internazionale Milano şi al reprezentativei României, Cristian Chivu.

“Dacă Mancini rămâne la Inter, nici Chivu nu va pleca. Dacă, însă, Mancini nu va mai fi antrenorul Interului, Chivu ar putea fi cedat”, notează Sports.

Presa spaniolă a anunţat că viitorul antrenor al Barcelonei, Josep Guardiola, a întocmit o listă cu jucătorii pe care îi doreşte la gruparea catalană, internaţionalul român fiind una dintre priorităţi, mai ales că argentinianul Gabriel Milito s-a accidentat şi va sta departe de gazon aproximativ nouă luni.

Chivu a mai fost dorit de FC Barcelona şi în perioada în care evolua la AS Roma, formaţie de la care a fost transferat de Inter Milano.

De asemenea, noul antrenor Josep Guardiola a cerut remanierea lotului, pe langa Chivu pe lista sa mai gasindu-se Kaka de la AC Milan, in schimbul caruia ii va propune pe Ronaldinho + Zambrotta, Daniel Alves, pentru care a facut o oferta de 25 de milioane de Euro, si Adebayor de la Arsenal, varful togolez fiind un posibil inlocuitor in avanposturi al lui Eto’o.