Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Stoicikov, dat in judecata

Selectionerul Bulgariei, Hristo Stoicikov a fost dat in judecata de fotbalistul american, Freddy Llerena, caruia i-a provocat o fractura la piciorul drept in timpul unui meci disputat in 2003. Potrivit Washington Post, americanul solicita despagubiri in valoare de cinci milioane de dolari.

La momentul producerii accidentului, Stocikov a fost suspendat pentru doua etape si amendat cu 2.000 de dolari. Acum, fostul jucator al American University, a initiat actiune in justitie impotriva lui Stoicikov, a fostei echipe a acestuia, DC United, a investitorilor gruparii de fotbal, precum si impotriva Major Soccer League, care detine contractele jucatorilor. Pe langa cele cinci milioane cerute de la bulgar, Llerena mai doreste aceeasi suma de la toate partile implicate in caz.

Freddy Llerena sustine ca faultul comis de Stoicikov i-a provocat „rani fizice si psihice”, care l-au impiedicat sa revina la forma fizica de dinainte de accidentare.

Stoicikov nu s-a aratat ingrijorat de acest proces, precizind ca el a ispasit deja pedeapsa care i-a fost aplicata si ca in acea perioada nu a fost inaintata nicio actiune in justitie.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: