Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Stefan Stoica: „Eram sigur ca nu o sa pierdem”

Antrenorul formatiei Gloria Buzau, Stefan Stoica (foto), a declarat dupa victoria de pe teren propriu cu Rapid, scor 1-0, ca era sigur ca echipa sa nu va pierde in fata giulestenilor.

„Campionatul nu s-a terminat inca, mai avem foarte multe de pus la punct. Aveam mare nevoie de aceasta victorie. Rapidul a jucat dur, fara suflu. Stiam ca nu o sa pierdem, dar nu ma asteptam sa invingem”, a declarat Fane Stoica.

Tehnicianul a precizat ca echipa sa nu a jucat cu gandul de a ajuta Steaua.

„Nu cred ca Steaua are nevoie de ajutorul nostru. Jucatorii pe care ii antrenez sunt ai Buzaului, nu ai Stelei. Baietii lupta pentru echipa noastra”, a incheiat Stoica.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: