Steaua pierde teren

Campioana naţională la fotbal, Steaua Bucureşti, a făcut un nou pas greşit, 0-2 la Bistriţa, cu Gloria, şi cum CFR Cluj s-a distrat cu UTA Arad, 5-0, distanţa dintre campioni şi ultimul loc ce asigură prezenţa în Liga Campionilor s-a mărit la opt puncte.

În etapa a 26-a a Ligii I la fotbal, Steaua s-a deplasat la Bistriţa pentru a continua în disputa cu Gloria lui Neluţu Sabău evoluţia modestă din derbiul cu Dinamo de săptămână trecută.

După 2-4 cu Dinamo acasă, Steaua a pierdut şi la Gloria la două goluri diferenţă, 0-2, şi obiectivul minim al echipei, locul doi, pare din ce în ce mai departe în condiţiile în care CFR Cluj s-a distanţat la opt puncte.

Începutul de meci a fost echilibrat până în minutul 30 când Victoraş Iacob, singur la şase metri de poarta adversă, a înălţat un zmeu iar în loc de 0-1 s-a făcut 1-0 două minute mai târziu când Zaharia a deschis scorul cu o superbă lovitură de cap.

Steliştii au dominat mai mult în partea a doua dar nu au reuşit să se apropie de multe ori periculos de poarta lui Albuţ, Gloria, cu ceva improvizaţii în defensivă, reuşind totuşi să se apere foarte bine.

Şi, când nimeni nu mai credea, la una din puţinele faze ofensive ale Gloriei din partea a doua, bistriţenii au marcat golul care practic a pus capăt jocului, lovitura liberă trimisă cu pământul de Mureşan fiind respinsă în faţă de Andrey şi, pe fază, Abrudan a făcut 2-0.

Gloria a reuşit prin victoria împotriva Stelei nu numai să se apropie practic la un punct de Cupa UEFA ci şi, foarte probabil, a reuşit se semneze demisia antrenorului Cosmin Olăroiu despre care patronul Gigi Becali a afirmat la sfârşitul partidei că trebuie să-şi dea demisia pentru a nu fi demis.

Gloria Bistriţa – Steaua 2-0 (1-0).

Au marcat: D. Zaharia (32), Abrudan (80).
Cartonaşe galbene: R. Mărginean (23), Predescu (63), M. Roman (76), G. Mureşan (77), Damian (90)/ Paraschiv (23), M. Rădoi (38), D. Goian (50), P. Marin (69), Nicoliţă (84). Cartonaşe roşii:

Gloria: Albuţ – D. Matei, Abrudan, G. Mureşan, Barras – Sg. Costea (M. Roman 59), R. Mărginean, Predescu (Băd 66), Damian – Ad. Nalaţi (M. Soare 92) – D. Zaharia. Antrenor: Ovidiu Ioan Sabău.
Steaua: Andrey – St. Stancu (M. Croitoru 72), D. Goian, E. Baciu (Boştină 78), P. Marin – Nicoliţă, Paraschiv, M. Rădoi, Elton – V. Iacob (Ochiroşii 46), V. Badea. Antrenor: Cosmin Olăroiu.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...