Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Steaua nu mai merge in Republica Moldova

Cu toate ca prognozele meteo pentru saptamana viitoare anuntau temperaturi in jur de 0 grade la Chisinau, Federatia Moldoveneasca de Fotbal a refuzat in permanenta ca meciul amical dintre Steaua si Republica Moldova sa se dispute la Chisinau, invocand conditiile meteo nefavorabile, anunta site-ul oficial al gruparii din Ghencea. Dupa aceste repetate refuzuri, conducerea FC Steaua a contactat clubul Zimbru Chisinau pentru perfectarea unei partide amicale pe Stadionul „Zimbru”, dotat cu instalatie de incalzire. Conducerea clubului Zimbru a comunicat FC Steaua ca echipa nu poate disputa in aceasta perioada un meci cu campioana Romaniei. Ca urmare a acestei situatii, dupa turneul din Cipru, Steaua nu va mai disputa niciun meci amical pana la jocul cu FC Sevilla de pe 15 februarie.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: