Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Steaua hotaraste maine soarta brazilianului mult dorit

Campioana naţională la fotbal, Steaua Bucureşti, a sperat în ultima perioadă să dea lovitura pe piaţa transferurilor prin aducerea unui mijlocaş ofensiv brazilian de 2.000.000 de euro iar mâine se va decide dacă jucătorul va veni până la urmă sau nu.

Deşi s-a vehiculat varianta conform căreia Steaua a mişcat foarte puţin pe piaţa transferurilor, spre deosebire de rivala Dinamo, campioana României a adus cam jucătorii de care avea nevoie pentru a-şi acoperi problemele, portarul Andrey şi mijlocaşul Marius Croitoru.

S-a tot vorbit în ultima perioadă de un posibil transfer de senzaţie făcut de Steaua care ar fi dorit să aducă un mijlocaş brazilian foarte tehnic şi foarte valoros pentru care ar fi plătit aproape 2.000.000 de euro, însă povestea a început să capete un iz de telenovelă.

Managerul general, Mihai Stoica, a specificat astăzi că jucătorul şi-ar fi dorit să vină la Steaua dar au intervenit elemente de ultim moment, care nu au depins nici de jucător, nici de Steaua, şi care au oprit realizarea unui transfer ce părea foarte aproape să se înregistreze.

Până la urmă, după ce discuţiile s-au reluat, mâine se va o lua o decizie clară în privinţa transferului şi se va ştii dacă acesta se va mai realiza sau nu.

Numele jucătorului misterios continuă să fie ţinut secret de conducerea clubului Steaua, Mihai Stoica atrăcându-i chiar atenţia portarului Andrey Nazario să nu divulge presei numele celuilalt brazilian dorit de Steaua.

Citeste mai multe!