STEAUA ELIMINATA

Declinul Stelei continua. Dupa un esec dureros in fata marii rivale Dinamo, infringerea de pe terenul Bistritei, campionii au mai suferit o grea lovitura, eliminarea din semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana, in fata Politehnii Timisoara.

Meciul a fost unul tern, lipsit de mari ocazii de gol, Olaroiu si Velcea contrindu-se reciproc. Badea a avut prima ocazie de gol, insa liber la marginea careului a inaltat un zmeu in inaltul tribunei giulestene, care a sustinut pe tot parcursul “bataliei” echipa banateana. Poli a incercat sa contracareze prin contraatacuri orchestrate de Mansour si Plesan.

Finalul primului mitan vine ca o greutate in plus pentru stelisti, cind la un corner batut de un Karamian asediat de galeria stelista ajunge la McKain care reia cu capul, Cernea respinge, dar mingea ajunge la australian, acesta impingind balonul in poarta.

A doua repriza a fost dominata de la distanta de Steaua, schimbarile lui Olaroiu, dovedindu-se doar niste hotariri disperate.

Becali mai da un examen dupa aceasta partida, trebuind sa hotarasca viitorul lui Olaroiu sau nu la echipa.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...