Steaua, eliminata de FC Sevilla

Optimismul patronului Gigi Becali a fost înca o data spulberat de Steaua Bucuresti care a pierdut si returul cu FC Sevilla din Spania iar ibericii merg în optimile de finala cu scorul general de 3-0, scor de neprezentare.

Dupa un joc modest si o înfrângere cu 0-2 pe teren propriu, Steaua a reusit sa schimbe cât de cât aceasta imagine în returul din Spania si poate chiar ar fi reusit o minune daca nu avea probleme în încrederea în propriile forte pe faza de finalizare.

Elevii lui Cosmin Olaroiu au abordat fara complexe prima repriza, au jucat ca si cum nu mai au ce pierde si desi gazdele au punctat mai mult la posesia balonului, Vali Badea, Nicolita si ceilalti si-au creat ocazii mai mari de gol dar l-au facut vedeta pe Palop.

Ca si în turul de la Bucuresti însa, Steaua a încasat un gol pe finalul primei reprize, de aceasta data chiar în prelungiri, de la rusul Kerzhakov, reusita care a anulat orice urma de speranta care mai exista în sufletul stelistilor.

Demolati psihic de reusita lui Kerzhakov, elevii lui Cosmin Olaroiu nu au reusit sa repete în partea a doua jocul excelent din prima repriza astfel ca meciul s-a încheiat cu victoria lui Sevilla cu 1-0, spaniolii calificându-se în optimi cu scorul general de 3-0.

FC Sevilla – Steaua 1-0 (1-0).

Au marcat: Kerzhakov (48’ p.r.). Cartonase galbene: Kerzhakov (41’), Dragutinovic (77’)/ Nicolita (23’), Croitoru (66’), Paraschiv (70’), V. Badea (87’). Cartonase rosii:

FC Sevilla: 1. Palop – 24. Hinkel, 14. Escude, 20. Aitor Ocio (19. Dragutinovic 76’), 3. David Castedo – 4. Daniel Alves, 25. Maresca, 18. Marti, 16. Antonio Puerta (34. Capel 21’) – 27. Alfaro (8. Poulsen 81’) – 9. Kerzhakov. Antrenor: Juande Ramos.
Steaua: 1. Cernea – 27. St. Stancu, 3. D. Goian, 6. M. Radoi, 18. P. Marin (28. G. Coman 46’) – 22. Paraschiv, 8. Ov. Petre – 16. Nicolita, 11. Bostina (19. V. Iacob 76’), 14. Cristocea (26. M. Croitoru 55’) – 9. V. Badea. Antrenor: Cosmin Olaroiu.

Arbitri: Stuart Dougal (Scotia) – Alan Cunningham (Scotia), Keith Sorbie (Scotia).

Filmul meciului: Min. 17 – Marti suteaza putin pe lânga poarta lui Cernea,
Min. 19 – Nicolita este în fata deschiderii scorului dar Palop intervine salvator,
Min. 29 – Badea este si el aproape de gol dar Palop scoate din nou excelent,
Min. 31 – Badea reia alaturi,
Min. 38 – Nicolita din nou aproape de gol si din nou Palop intervine magistral,
Min. 43 – Maresca suteaza alaturi,
Min. 48 (p.r.) – Sevilla deschide scorul în prelungirile primei reprize, Daniel Alves a centrat pentru Kerzhakov care a deschis scorul fara probleme,
Min. 49 – Daniel Alves suteaza alaturi din lovitura libera,
Min. 57 – Croitoru reia alaturi,
Min. 59 – Maresca este aproape de 2-0 dar Cernea intervine,
Min. 59 – Ovidiu Petre suteaza de la distanta alaturi,
Min. 71 – Badea, din nou alaturi, Min. 74 – Badea din nou este foarte aproape de gol si din nou Palop intervine salvator,
Min. 78 – Nicolita suteaza din unghi pe lânga poarta,
Min. 85 – Daniel Alves suteaza periculos si Cernea prinde.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...