Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Steaua acuza arbitrii de la meciul cu Progym

Meciul de hochei dintre Steaua şi Progym Gheorgheni s-a lăsat cu ameninţări din partea arbitrilor. Cel puţin aşa au susţinut jucătorii roş-albaştrilor la sfârşitul meciului câştigat cu 8-2.

Partida jucată pe patinoarul Mihai Flamaropol a fost una extrem de disputată. A lipsit tradiţionala bătaie de la hochei, dar meciul a fost foarte tensionat.

„A fost un meci mai echilibrat şi până la urmă eu zic că am făcut un joc exact şi până la urmă eu cred că scorul reflectă realitatea”
, a declarat antrenorul Steaua, Marius Gliga.

După victoria cu 5-3 obţinută anul trecut în faţa Stelei, formaţia din Gheorghieni nu a mai făcut faţă campionilor şi au pierdut ambele partide. 13-3 în primul joc, respectiv 8-2 sâmbătă seară. în ciuda victoriei, steliştii îi acuză pe arbitri că au fost părtinitori.

„Nu mi se pare normal că astăzi am fost ameninţaţi de arbitri că de abia aşteaptă să ne arbitreze la Ciuc. Asta nu mi se pare normal şi e ceva intenţionat”
, a spus Evgheny Pisarenko.

La finalul meciului, antrenorul Stelei, Marius Gliga, a primit de la elevii săi o sabie. Hocheiştii au făcut o pararelă între Gliga şi Johnny Depp, vedeta piraţilor din Caraibe.

realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: