Steaua a plecat in Cipru cu lotul completat de patru juniori

0
101

Campioana en-titre a României la fotbal, Steaua Bucureşti, a plecat în al doilea cantonament din această iarnă cu un lot subţire numeric completat de patru juniori, informează Gazeta Sporturilor.

Din cauza problemelor de efectiv, Andrey, Dică, Opriţa şi Neşu sunt accidentaţi iar Lovin a plecat în Rusia, antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a rămas cu 23 de jucători la dispoziţie dintre care patru sunt juniori, Prunescu, Vlad Rusu, Cristi Iancu şi mai cunoscutul Ochiroşii.

în afara de aceştia, antrenorul Stelei mai are la dispoziţie alţi 19 fotbalişti însă per total media de vârstă este una foarte scăzută în condiţiile în care majoritatea jucătorilor au cel mult 25 de ani.

în turneul din Cipru, Steaua va disputa patru partide amicale, ultimele dinaintea dublei cu FC Sevilla din 16-imile de finală ale Cupei UEFA, urmând a întâlni pe Metalurgs Liepajas pe 26 ianuarie, FC Aarau pe 28 sau 29 ianuarie, Legia Varşovia pe 1 februarie şi Korona Kielce pe 3 sau 4 februarie.

Lotul Stelei: Cernea, Lungu – St. Stancu, Saban, D. Goian, Ghionea, E. Baciu, P. Marin, Prunescu – Nicoliţă, M. Croitoru, M. Rădoi, Ov. Petre, Paraschiv, Boştină, G. Coman, Cristocea, Ochiroşii, Cr. Iancu – V. Iacob, V. Badea, Thereau, V. Rusu.

Altfel, Steaua încearcă să-l achiziţioneze pe Alexandru Iacob, un mijlocaş defensiv de 17 ani de la Corvinul Hunedoara, un fotbalist cu peste 60 de jocuri disputate la naţionalele de juniori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here