Te asteptam si pe retelel sociale

Rugby

Steaua şi Universitatea Remin Baia Mare joacă finala Cupei României

Patru dintre cele mai bune echipe din campionatul naţional de rugby au jucat miercuri, între două etape de sezon regulat, semifinalele Cupei României iar în urma jocurilor disputate, Steaua şi Universitatea Baia Mare şi-au câştigat dreptul de a evolua pe 6 octombrie cu trofeul pe masă.

Campioana naţională en-titre şi deţinătoarea Cupei României, Steaua Bucureşti, a evoluat fără să forţeze în faţa Farului Constanţa la Focşani şi s-a impus cu 42-5 după un joc dominat aproape în totalitate de Bucureşti.

Steaua a început în forţă cu două eseuri transformate, Farul a reuşit eseul de onoare înainte de pauză iar de atunci doar Steaua a mai punctat, formaţia lui Marin Moţ asigurându-şi în final calificarea cu un rezultat concludent, 42-5.

În cealaltă semifinală, mult mai echilibrată, Universitatea Remin Baia Mare a condus cu 9-3 la pauză pe Contor Group Arad pentru a-şi asigura în final victoria cu un scor strâns, 17-11, după ce ambele echipe au reuşit câte un eseu în partea a doua când s-au arătat şi patru cartonaşe galbene.

Pe 6 octombrie, Steaua Bucureşti va întâlni pe Universitatea Remin Baia Mare în finala Cupei României la rugby într-un meci care se vrea reeditarea finalei de anul trecut când Steaua s-a impus fără mari probleme, 41-12, după 27-0 la pauză.  

Citeste mai multe!