Statuie pentru fostul capitan al Angliei, Bobby Moore

O statuie a fostului capitan al reprezentativei Angliei, Bobby Moore (in imagine, ridicand trofeul Cupei Mondiale castigate in anul 1966), decedat in 1993, a fost dezvelita, vineri, de vaduva fostului jucator, la stadionul Wembley.

Moore a decedat in 1993, la virsta de 51 de ani. El suferea de cancer. „Sunt incintata deoarece cariera lui Bobby este recunoscuta intr-un astfel de mod si intr-un loc atit de perfect ca Wembley. El apartine fotbalului si fanilor”, a declarat Stephanie Moore.

La ceremonie au fost prezenti si premierul Tony Blair si componenti ai lotului din 1966 al reprezentativei Angliei. Statuia a fost realizata de Philip Jackson, care a facut si statuia lui Matt Busby, de la stadionul Old Trafford.

Bobby Moore a fost capitanul nationalei Angliei, cistigatoare a Cupei Mondiale in 1966. El a jucat in 108 meciuri pentru prima reprezentativa engleza.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...