St Stoica: Nu ma simt amenintat

0
158

La finele partidei Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova, încheiată cu victoria categorică a gălăţenilor, 4-1, antrenorul Universităţii a recunoscut faptul că echipa sa a fost depăşită la toate capitolele. În plus, Ştefan Stoica a afirmat că nu îşi simte ameninţat postul, informează corespondentul AMOS News.

“Am întâlnit o echipă care a câştigat la toate capitolele. Pot spune chiar că am fost umiliţi azi, la Galaţi. Este o filă neagră în istoria fotbalului craiovean. Am întâlnit azi o echipă foarte bine legată, puternică.

Grig nu m-a surprins. Ştiam că este o echipă aşa de bună, dar nu credeam că chiar vor putea să fac tot ce vor pe teren, pentru că astăzi, Galaţiul a făcut ce a vrut pe teren. Eu nu sunt de acord cu faptul că atunci când pierzi zici că nu ai avut o zi bună, eu cred că adversarul te face să joci slab sau bine. Astăzi, adversarul ne-a obligat să jucăm slab”, a declarat Ştefan Stoica.

Întrebat dacă această înfrângere trimite Craiova şi mai aproape de limita fierbinte a retrogradării, antrenorul craiovenilor a replicat zâmbind că echipa sa se află acolo dintotdeauna. “De la începutul campionatului ne aflăm acolo, însă eu sunt un tip optimist şi cât voi fi la Craiova voi lupta din răsputeri”

Antrenorul Universităţii a spus că nu se simte, deocamdată ameninţat de o posibilă demitere. “Nu îmi simt postul ameninţat, nu neapărat… Sunt lucruri care se discută între conducerea clubului la care sunt angajat şi mine. Deocamdată nu m-a ameninţat nimeni că mă dă afară. Când va veni acea zi am să vă spun”, a afirmat tehnicianul oltenilor.