Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Sprijin de la primaria Aradului pentru UTA

Instalatia de nocturna de la stadionul Francisc von Neumann va fi inaugurata pe data de 1 mai, a anuntat, vineri, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, in cadrul unei conferinte de presa.

Lucrarile la stalpii pe care vor fi amplasate reflectoarele au inceput in luna ianuarie a acestui an, operatie care a redus capacitatea stadionuluila numai 4400 de locuri, dupa demolarea peluzelor in patru puncte.

Cu aceeasi ocazie, primarul Aradului a declarat ca institutia pe care o conduce asteapta un proiect din partea clubului fanion al orasului, pentru a putea contribui la bugetul formatiei cu suma de 100.000 de dolari.

„Sa intocmeasca un plan si le vom aloca suma de 100.000 de dolari pana la finalul sezonului. In toamna, vom repeta gestul, urmand sa mai contribuim cu inca 100.000 de dolari la bugetul clubului”, a declarat Falca.

Dupa finalul sezonului, peluzele stadionului „Francisc von Neumann” vor fi demolate in totalitate si reconstruite mai aproape de teren.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: