Spectacol la finala Cupei Romaniei Timisoreana

Specialisti din 3 tari, peste 11 tone de echipament video si peste 60 de tone de echipament scenotehnic sunt doar citeva dintre coordonatele pentru finala Cupei Rominiei Timisoreana la fotbal, care va avea loc pe 26 mai, la Timisoara (ora 20,45), intre echipa locala Poli si formatia Rapid Bucuresti. Ultimul act al competitiei va fi unul dintre cele mai grandioase spectacole de sunet si lumini din Rominia.

“Speram ca finala Cupei Rominiei Timisoreana sa fie un spectacol de proportii, atit pe teren cit si in afara lui. Asa cum am promis la incheierea parteneriatului cu Federatia Romina de Fotbal, Timisoreana duce mai departe traditia Cupei Rominiei si incearca sa ofere acestei competitii vizibilitatea si renumele pe care le merita. De aceea, ne-am dorit ca finala sa nu fie doar un meci de fotbal, ci un show in adevaratul sens al cuvintului”, a declarat Mihai Bonca, brand manager Timisoreana.

Pentru a “incinge” atmosfera, la finala Cupei Rominiei-Timisoreana se vor folosi nu mai putin de 700 de repere pirotehnice, 4 tone de artificii si 300 de kilograme de confetti.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...