Spectacol la centenar

Suporterii echipei CFR Cluj care au ales sa fie prezenti la centenarul organizat de feroviari au avut parte de un spectacol de zile mari. Evenimentul principal al serii, meciul amical dintre CFR si Benfica Lisabona, a aratat doua echipe spectaculoase si dispuse la efort, in ciuda caniculei.

Cele patru goluri ale partidei au fost cireasa de pe tort, Dani si Semedo, pentru CFR Cluj, Rui Costa si Cardozo pentru oaspeti, au incantat publicul cu executiile lor.

Spectacol a fost si in tribune, unde suporterii au aprins torte si fumigene.

O alta surpriza: stadionul

Cei prezenti pe stadion au avut o surpriza placuta: arena clujeana a capatat o noua fata in numai cateva saptamani. A fost construita o noua tribuna oficiala, in spatele peluzei a fost amenajata o tribuna temporara, scaunele de pe stadion au fost schimbate, iar nocturna este cea mai moderna din Romania.

Doar inceputul

Conducerea clubului promite ca acesta este numai inceputul, pana in vara anului 2008 stadionul urmand sa fie adus la standardele Ligii Campionilor. Capacitatea finala a arenei va fi de 30.000 de locuri!

Florin Tudor

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...