Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

SPECIAL / Superbowl XLI

Pe 4 februarie, pe „Dolphin Stadium” din Miami, Chicago Bears şi Indianapolis Colts se vor înfrunta în cea de-a 41-a finală a NFL, campionatul de fotbal american

Este cel mai mediatizat eveniment sportiv al planetei. Cu mult peste Jocurile Olimpice şi Campioantul Mondial de fotbal. An de an, peste un miliard (!) de oameni urmăresc la televizor finala ligii de fotbal american. Implicaţiile acestui eveniment sînt incredibile, atît pe plan economic, cît şi social. Un clip de 30 de secunde de publicitate va costa în acest an 2,6 milioane de dolari! Producătorii de bere, popcorn şi chipsuri din Statele Unite ale Americii îşi măresc vînzările cu 250 la sută. Viaţa publică este redusă la minim. Secţiile de urgenţă ale poliţiei şi ale spitalelor sînt pustii. La maternităţi sînt instalate televizoare în sălile de aşteptare, pentru că altfel există riscul ca bărbaţii să nu îşi mai însoţească nevestele gravide la spital! Presiunea apei scade considerabil în pauza marii finale, peste o sută de milioane de oameni folosind, aproape simultan, WC-urile! Chiar şi criminalitatea ajunge aproape de punctul zero în timpul difuzării meciului, iar parcurile de distracţie, precum Disney World, sînt absolut goale! Acesta este Superbowl-ul, finala campionatului de fotbal american!

Colts vs Bears

Finalistele din acest sezon, Indianapolis Colts şi Chicago Bears, sînt prezente pentru a doua oară în Superbowl, fiecare dintre ele reuşind să-şi scrie în palmares cîte o victorie.

Continuarea in kicker Sport Magazin numarul 50, de luni, 29 ianuarie.
 

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...