SPECIAL/ Prostitutia in crampoane

0
155

Dincolo de rezultate, arbitraje şi trofee, departe de terenul de joc, fotbalul dezvăluie o altă lume. Una picantă, dar mizerabilă. O lume în care sexul este cel care scuză întotdeauna mijloacele. O lume în care dorinţa de înavuţire şi de un dram de celebritate prinde uşor poziţia “capră”. O lume la care visează, zi şi noapte, Ei şi Ele, într-o ordine absolut aleatorie

O telecomandă şi un telefon mobil. Scenariul este simplu şi identic, pe toată planeta. El trebuie să fie neapărat fotbalist. E celebru şi are în mod cert un cont gras în bancă. Taman s-a întors de la un meci pe care l-a pierdut. Cui îi pasă? Priveşte năuc la televizor o emisiune de doi bani în care prezentatoarea are sînii voluminoşi şi zîmbetul angelic. Femeia îi cade cu tronc instantaneu, precum în manelele cu prinţişori şi zîne pirande. Nu contează că nevastă-sa e pe canapea la un metru distanţă, iar în camera alăturată se zbenguie plozii. Astea sînt mici greşeli ale trecutului. Îşi sună cu mîinile tremurînde un “tovarăş, şmecher de oraş”, pe care îl imploră şoptit să îi facă rost de numărul de telefon al prezentatoarei. Apoi, coboară cu mers apăsat, de fotbalist celebru, pînă la supermarket să cumpere o sticlă de şampanie pentru soţia uitată pe canapea. Merită, că e femeie de casă, are grijă de copii. Casieriţa îl priveşte lasciv. Anonimă, într-un halat alb, pătat de ulei, fiica Evei se gîndeşte că o noapte în patul fotbalistului însurat îi poate deschide o mulţime de uşi. Şi poate ajunge şi ea, într-o bună zi, o prezentatoare cu pieptul pe trei sferturi dezgolit. Şi, de ce nu, chiar să pozeze goală în “Playboy”. Că doar şi ea are ce arăta, nu doar “curvele” alea de se tot fîţîie pe la televizor sau prin revistele la care salivează masculii.

Maradona a fost “maşina de sex”

Unul dintre cei mai vînaţi fotbalişti din toate timpurile a fost Diego Armando Maradona. “El Pibe dOro” îşi mai cîştigase un supranume: “maşina de sex”. O sumedenie de femei din absolut toate categoriile sociale i-au trecut prin pat în dorinţa ca numele lor să apară în ziare. Nu conta că Maradona renuţase de mult la fotbal, drogurile îl buhăiseră şi, în plus, cînd se afla în pragul sevrajului, le mai scăpa şi cîte-o scatoalcă. Singura care a strîns cu adevărat din dinţi, adevărată supravieţuitoare, a fost Sabrina Rojas, care, peste noapte, a devenit vedetă de televiziune, apoi a pozat în “Playboy”. Dar ascensiunea sa s-a datorat în exclusivitate “butoiaşului cu efedrină”.

Fotbalist şi arbitră în pielea goală

Maradona şi Rojas au lansat, evident, fără să vrea, o adevărată modă în fotbal. O modă care a cucerit planeta şi care oferă zilnic mii de subiecte suculente ziarelor de scandal. Un mare urmaş al lui Maradona este Ronaldo. Dar “Dinţosul” a fost un moştenitor exemplar, nu numai în fotbal, ci şi în materie de apetit sexual. Multe femei s-au atîrnat disperate de boxerii atacantului brazilian. Dar cea care a reuşit să iasă din mulţime dînd din coate a fost Daniela Cicarelli, un nume cunoscut însă doar datorită faptului că a fost o perioadă soţia lui Ronaldo. În “Ţara Cafelei” acest gen de prostituţie şi-a întins tentaculele şi invers. Adică, “el” a devenit “ea”. Frumoasa Ana Paula da Silva Oliveira avea o carieră mai mult decît promiţătoare în arbitraj, fiind lăudată în lumea fotbalului. Numai că, din păcate, Confederaţia Braziliană de Fotbal s-a văzut nevoită să o şteargă pe Ana de pe lista FIFA pentru simplul fapt că doamna cavaler cu fluierul în gură nu a rezistat tentaţiei de a poza în “Playboy”. Evident, pentru bani şi publicitate.

Totti a “marcat” în Buzău

Credeaţi cumva că reprezentantele sexului frumos şi generos de pe plaiurile mioritice ar lipsi de pe o astfel de hartă? Nicidecum. Alexia Mell e o româncă anonimă care a lucrat la un video-chat, nu pentru promovarea produselor farmaceutice, ci pentru adulţi. Buzăul i s-a părut prea mic şi a plecat în Italia, via Bucureşti. Acolo n-a pierdut vremea muncind în vreun magazin şi nici nu s-a apucat de “făcut trotuarul” prin Roma sau Milano. Ţelul era mult mai înalt. A plonjat, în formă de paraşută, direct în cearceafurile lui Francesco Totti, zguduind fără remuşcări căsnicia unui cuplu considerat cel mai solid din fotbalul din “Cizmă”. Dar, în Peninsulă, poveştile de alcov nu mai au nimic ieşit din comun. Astfel că puţini sînt cei cărora le pasă că, la rîndul său, Bobo Vieri se confruntă cu mari probleme, nu pe teren, ci în driblingurile sentimentalo-sexuale. Deşi are o relaţie cu superba Melissa Satta, în viaţa fotbalistului a apărut de nicăieri şi Cristina Parodi, o ziaristă la o publicaţie oarecare. Aşa îşi începea “cariera” şi Laura Andreşan.

“Bicicleta” cu trei prostituate

Nici în Albion lucrurile nu pot fi liniştite. O poate confirma şi Ilie Dumitrescu, care, cu un tupeu tipic românesc, s-a culcat o perioadă destul de lungă cu nevasta unui biet poliţist londonez. Astfel, în patria care a inventat fotbalul, frumoasa Gemma Atkinson (foto) a luat foc şi a terminat relaţia cu şarmantul Cristiano Ronaldo, după ce l-a prins pe talentatul atacant făcînd “bicicleta” cu trei prostituate în pat. Tot în ţara unde ploaia nu se opreşte niciodată, la împlinirea vîrstei de 24 de ani, simpatica Danielle Lloyd a dat o petrecere pe cinste. Firesc, fătuca şi-a invitat la petrecere iubitul, fotbalistul Jera ţinut morţiş să fi e prezent şi ex-loverul, tot fotbalist, Teddy Sheringham. Danielle l-a şters de pe listă pe un alt jucător englez care îi şutase la poartă în pat, Marcus Bent.

Sex oral sub ochii lui Maxi Lopez

Cum spuneam, planeta geme sexual din punct de vedere fotbalistic. Dar ce geme! O oarecare Wanda Nara se luptă din greu să-i pună pirostriile pe cap fostului jucător al Barcelonei, Maxi Lopez. Blonda se laudă în stînga şi în dreapta că vrea să rămînă virgină pînă în noaptea nunţii. Ce chestie! Păcat că bietul Maxi a căscat ochii mari atunci cînd a aflat că logodnica sa a făcut o promenadă prin dormitorul lui Maradona. Nu contează. Pînă în noaptea nunţii, cu proba cearceafului, fotbalistul o admiră goală în revistele pentru adulţi şi o urmăreşte în filmuleţe difuzate pe internet prestînd sex oral cu zîmbetul pe buze. Altfel, rusoaicei Katia Prudnikova nu i-a păsat deloc de faptul că mijlocaşul Claude Makelele este cît se poate de însurat şi i-a făcut toate mendrele acestuia. Însă atunci cînd s-a văzut mai mult decît sedusă şi abandonată de Adonisul din abanos, Katia a lăsat dragostea sinceră pe planul secund şi s-a lamentat în public că nesimţitul de Makelele i-ar fi promis un apartament luxos şi un “salariu” de 15.000 de euro lunar, dar nu s-a ţinut de cuvînt.

Mourinho atacă în magazine. Erikkson “o dă” pe româneşte

Nici lumea antrenorilor nu este una pură, deşi unii dintre tehnicieni au deja nepoţi. Însă micuţii chiar au ce învăţa de la bunicii lor, adevăraţi satiri. Pînă şi carismaticul, dar controversatul Jose Mourinho n-a rezistat nurilor fi icelor Evei şi s-a lăsat pradă poftelor carnale. Deşi este însurat şi are doi copii, celebrul tehnician s-a trezit în pat cu focoasa Elsa Sousa, în viaţa de zi cu zi o simplă vînzătoare într-un magazin din Leiria, dar avidă de îmbogăţire. Un subiect aparte rămîne fostul selecţioner al Angliei, Sven Goran Eriksson. Apetitul său sexual îi face geloşi şi pe adolescenţi, însă Sven are “meritul” de a fi ajutat în carieră multe reprezetante ale sexului slab şi a crescut tariful unei sumedenii de prostituate, îndrumate chiar de el în cea mai veche meserie din lume. Englezul şi-a pus ghearele şi pe o româncă, şi nu una oarecare, ci cîntăreaţa de cabaret Ruxandra Galeriu, fi ica renumitului teolog Galeriu. Sărăcuţa Ruxandra s-a tras de păr cu iubita ofi cială a lui Eriksson, avocata Nancy DellOlio, duduia ameninţînd că va face public toate poziţiile în care se culca cu tomnaticul tehnician, în pat, sub duş sau sub chiuvetă. Însă, pe sub baldachinul lui Eriksson a mai trecut, printre altele, o altă “poamă”, pe nume Faria Alam, secretară pe la federaţia engleză de fotbal. Cu porţile picioarelor larg deschise, lady Faria a declarat candid că face orice în viaţă ca să nu ajungă vînzătoare în supermarket precum biata mamă-sa. În această idee, distinsa a devenit în fi nal prostituată de lux, avînd un tarif de 12.000 de euro pentru o noapte pigmentată cu de toate. Dar credeţi că Eriksson s-a potolit? Nu! A trecut-o pe răboj şi pe Saima Ansari, o anonimă care şi-a făcut bine socotelile, primind, pe lîngă numeroasele cadouri, şi un nevinovat cec de 15.000 de euro pentru a o scăpa de datorii. Pe urmele lui Faria vine tare pe extremă Aida Yespica, o altă doamnă de carieră care, după ce a tras un tur de forţă prin vestiarele lui Mutu, Totti, Gilardino, Trezeguet şi Coco, şi-a fixat preţul modic de 5.000 de euro noaptea de amor. Plata se poate face şi cu cardul, iar în caz de nevoie se acceptă şi bonuri de masă.

Andreşan a recunoscut

Cunoscuta realizatoare de emisiuni şi filme cu tematică porno şi-a cîştigat existenţa la începuturi ca ziaristă. Spirit practic, aceasta a realizat că e mai simplu de făcut bani trecînd pe sub birourile celebrităţilor, decît umblînd cu reportofonul după aceste personaje. Andreşan a recunoscut însă că doza de notorietate a obţinut-o din momentul în care a început să întreţină relaţii sexuale cu fotbalişti în vogă. Iar lista e foarte lungă!

Raul şi Figo sînt incoruptibili

Fără a generaliza, este greu însă de găsit un personaj din lumea tumultoasă a fotbalului care să aibă un trecut imaculat din punct de vedere al extravaganţelor sexuale. Şi totuşi, în arborele cu uscături au mai rămas şi unele crenguţe verzi. Cel mai emblematic fotbalist al Realului din Madrid, Raul Gonzales Blanco, are o căsnicie fericită, fi ind ferit în întreaga carieră de scandalurile şi bîrfele din diferite dormitoare. La fel, fostul său coechipier Luis Figo are o viaţă extrasportivă exemplară, acesta avînd-o mereu la braţ pe soţia sa, o femeie de o frumuseţe răpitoare.

De undeva a apărut Adelina

Un fotbalist avînd celebritatea şi contul lui Cristi Chivu nu poate fi un personaj trecut cu vederea de femeile de pretutindeni. Evident, jucătorul a avut o viaţă intimă destul de pigmentată. Acesta a întîlnit-o recent pe Adelina Elisei. Deşi este prezentatoare la o televiziune, respectiva nu şi-a cîştigat doza de celebritate la care visează toate suratele ei. Relaţia cu jucătorul naţionalei a scos-o în prim-plan, însă Elisei continuă să ducă o viaţă relativ modestă, departe de conturile lui Chivu. Cel puţin de ochii lumii!

Sport Magazin numarul 91

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here