Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

SPECIAL FOTBAL FEMININ/ „Cipriotele”

Citiţi în numărul viitor al Sport Magazin continuareainterviului cu antrenoarea naţionalei de fete, doamna Maria Delicoiu, în cadrul reportajului „Parfum de fotbalistă”, care tratează în exclusivitate situaţia fotbalului feminin din România!

Jucătoarele care s-au transferat de la Clujana Cluj laechipa cipriotă Proteas Apollon Limassol Ladies FC sunt Alexandra Iusan (21 de ani, mijlocaş), Teodora Drăgoescu (22, mijlocaş), Andreea Laiu (23, atacant), Mia Ganea (23, portar) şi Corina Olar (25, fundaş).

„Un oficial al clubului din Cipru i-a comunicat domnului Robe că este interesat să achiziţioneze jucătoare din România. Domnul Robe l-a îndrumat, iar într-un final cipriotul a ajuns să le vadă pe fetele de la Clujana”, explică doamna Maria Delicoiu cum au ajuns cele cinci fotbaliste în Insula Afroditei. „Era greu ca ele să refuze, din moment ce în Cipru au o condiţie materială mult mai bună decât în România: câştigă 1200 de euro pe lună, salariu imposibil de obţinut la noi”. Interesant este că toate cele cinci fete au reuşit să marcheze în ultimul sezon, inclusiv apărătorul buturilor, Mia Ganea, o dată. O altă performanţă de consemnat este cea a Andreei Laiu, care a marcat în sezonul 2008-2009 34 de goluri, devenind golgheter al echipei. Pe doi în topul celor mai bune marcatoare se regăseşte tot o româncă, Alexandra Iusan, cu 28 de goluri. Teodora Drăgoescu este pe şase (10 goluri), iar Corina Olar pe 9 (7 goluri). Făcând o adunare simplă, se poate observa că româncele de la Apollon Limassol au înscris, în ultimul sezon, de 80 de ori.

Statistica devine şi mai interesantă dacă ţinem cont de faptul că, în total, echipa cipriotă a punctat de 165 de ori, ceea ce înseamnă că româncele au înscris aproape jumătate (mai exact 48,48%) din golurile Apollon-ului de sezonul trecut.

Jucătoare / Procentaj din golurile marcate de întreaga echipă Apollon Limassol / Procentaj din golurile marcate de cele cinci românce

Andreea Laiu 20,6% 42,5%
Alexandra Iusan 16,96% 35%
Teodora Drăgoescu 6,06% 12,5%
Corina Olar 4,24% 8,75%
Mia Ganea 0,6% 1,25%

FOTO: Brazilianca Marta, un exemplu pentru fotbalistele din România

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: