SPECIAL/ Culisele meciului Romania – Franta

0
152

Deturnat de golul doi

Realizînd că francezii ne presau din ce în ce mai mult în căutarea egalării, Piţurcă l-a chemat de la încălzire pe Dorel Stoica. Mijlocaşul Universităţii Craiova urma să îl înlocuiască pe Cociş pentru a creşte forţa la recuperare a echipei noastre. Schimbarea chiar îi fusese comunicată arbitrului de rezervă, Luc Wouters. Golul lui Gourcuff l-a făcut să se răzgîndească pe selecţioner, care s-a văzut nevoit să opereze două schimbări cu caracter ofensiv

Ô¡a va bien, coach?

Imediat după încheierea partidei, în timp ce coechipierii săi se îndreptau către vestiar, Frank Ribery, cel mai bun jucător francez sîmbătă seară, s-a îndreptat împreună cu medicul formaţiei noastre, doctorul Pompiliu Popescu, spre cortul de “LIVE” al Antenei 1. Marcatorul primului gol spera să-l întîlnească acolo pe Gică Hagi. Hagi se afla însă în tribuna oficială, aşa că Ribery a trebuit să se mulţumească să vorbească la telefon antrenorul său din perioada cînd a evoluat în Turcia, pentru Galatasaray.

La plăcinte, înainte

Jucătorii naţionalei “Cocoşului galic” care nu au fost trecuţi pe foaia de joc au avut parte de regim special faţă de ceilalţi coechipieri ai lor. Dar ce regim… ficat de raţă învelit în bacon, ciuperci umplute, ouă de prepeliţă cu icre roşii şi caviar, melci şi multe alte delicatese. Cum asta? Ei bine, în timp ce Henry şi compania se aflau la vestiar pentru a pune la punct tactica ce o vor folosi în repriza secundă, vîrful lui Chelsea, Nicolas Anelka, şi ceilalţi care au fost lăsaţi pe dinafară de către Raymond Domenech se înfruptau în pauză din bucatele pregătite de organizatori pentru VIP-uri. Oricum, măcar au ocolit băuturile alcoolice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here