Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Spalletti: Chivu se simte jucatorul Romei

Antrenorul formatiei AS Roma, Luciano Spalletti, a declarat vineri ca este increzator in sansele ca internationalul roman Cristi Chivu sa ramana in continuare la echipa din capitala Italiei, in ciuda ofertei foarte tentante de la Inter.

„I-am telefonat lui Chivu si mi-a spus ca el se simte un jucator al Romei. Trebuie sa vedem care este intentia clubului”, a declarat Luciano Spalletti, referitor la o posibila plecare a fundasului roman la o alta echipa, cu mai putin de un an inainte de finalul contractului. Antrenorul italienilor a declarat ironic, acum cateva zile, ca l-a sunat pe Chivu, dar ca jucatorul nu a raspuns, pentru ca, probabil, este prea ocupat, dar ca in cazul in care va pleca de la echipa, trebuie inlocuit cu un fotbalist la fel de valoros.

Potrivit presei italiene, Inter Milano a facut o noua propunere clubului AS Roma in schimbul lui Cristi Chivu: cinci milioane de euro, cedarea atacantului argentinian Julio Ricardo Cruz si cedarea definitiva a lui David Pizarro, pe care il aveau in coproprietate. Fundasul roman mai are contract cu Roma pana in 2008.

Spalletti s-a referit si la situatia lui Pizarro. „Asteptam sa vedem cum va evolua situatia”, a spus antrenorul, care a recunoscut ca echipa sa este intersata de Quagliarella, dar ca el nu este singurul fotbalist de pe lista de achizitii.

 

Citeste mai multe!