SOUTHAMPTON – Vand opere de arta sa salveze clubul

Asociaţia suporterilor clubului Southampton, care se confruntă cu numeroase probleme financiare, a cerut Consiliului Local să vândă mai multe tablouri de valoare pentru a salva formaţia care are datorii cifrate la circa 30 de milioane de lire sterline

Consiliul Local din Southampton deţine peste 2.000 de opere de artă, iar printre acestea se numără tablouri ale lui Claude Monet, Camille Pissaro sau Laurence Lowry, lucrări ce sunt cotate la peste 150 de milioane de lire sterline.

Fanii “sfinţilor” au recurs la acest apel pentru că echipa favorită ar putea fi depunctată din cauza problemelor pe care le are, în principal cu stadionul St. Mary pentru care nu a mai plătit chiria.

Southampton, aflat în liga a II-a engleză, trece printr-o criză financiară gravă, dar oficialii săi au anunţat că există în acest moment peste 17 companii interesate să cumpere clubul.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...