Sochaux este prima finalistă a Cupei Franţei

În prima semifinală a Cupei Franţei, Sochaux a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Montceau, o formaţie de amatori, pe care a învins-o până la urmă cu 2-0.

Deşi venită din prima ligă, Sochaux s-a chinuit serios până a reuşit să elimine amatorii de la Montceau, abia în minutul 95 Grax a deschis scorul pentru ca în minutul 113 Jerome Leroy să stabilească scorul final şi să confirme calificarea lui Sochaux în finală.

Montceau a început cu Cretin – Correira, Dahmani, Beaucaire, Berger – Kambou, Ducloux – Ben Hassine, Cortambert, Bagrowski – Alider, în timp ce Sochaux a jucat cu Richert – Pichot, Afolabi, Potillon, Tosic – Ziani, Pitau, NDaw, Leroy – Grax, Dagano.

În a doua semifinală, miercuri seară, se vor întâlni alte două formaţii din prima ligă franceză, Nantes, echipa românului Claudiu Keşeru, şi Olympique Marseille, formaţia lui Franck Ribery, unul dintre cei mai căutaţi fotbalişti din Europa în acest moment.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...